info@wpcmarket.hu

1095 Budapest, Soroksári út 86.

Nyitvatartás: H-P 09:00-17:00 | Szo - ZÁRVA

dunakeszi@wpcmarket.hu

2120, Dunakeszi, Pallag utca 13.

Nyitvatartás: H-P 09:00-17:00 | Szo - ZÁRVA

A kültéri burkolatok kiválasztása során egyre többen keresik azokat a megoldásokat, amelyek egyesítik a természetes megjelenést a modern technológia által nyújtott tartóssággal. Itt jön képbe a Woody WPC teraszburkolat, amely ideális választás minden olyan otthontulajdonos vagy vállalkozás számára, akik hosszan tartó, esztétikus és praktikus megoldást keresnek teraszaikhoz, kerítéseikhez vagy egyéb kültéri területekhez

Woody dombornyomott felület: a természet ihlette tökéletesség

A Woody termékcsalád legnagyobb erőssége a dombornyomott felület, amely a fa természetes erezetét utánozza, és sok esetben már-már összetéveszthető a valódi fával. A hagyományos WPC burkolatok gyakran túl homogén megjelenésűek, de a Woody burkolatok különlegessége az, hogy a felületük aprólékos kidolgozottságának köszönhetően a fa melegséget és természetességet sugározza, miközben megőrzi a WPC burkolatok minden előnyét.

A dombornyomott felület kialakítása nemcsak esztétikai szempontból kiemelkedő, hanem gyakorlati előnyöket is biztosít. A fa hatású erezet segít elrejteni az apróbb karcolásokat és kopásokat, ami különösen fontos olyan helyeken, ahol nagy a gyalogosforgalom – például vendéglátóegységek vagy szállodák esetében. Így nem kell aggódni, hogy a mindennapi használat során gyorsan megkopna vagy elveszítené esztétikai vonzerejét.

Időtálló színezés és karcálló felület

A Woody termékcsalád másik fontos jellemzője, hogy anyagában színezett, ami hosszú élettartamot biztosít a burkolatok számára. Ez azt jelenti, hogy ha valamilyen felületi sérülés történik – például egy véletlen karcolás –, az alatta lévő réteg ugyanolyan színű marad, így a sérülés alig észrevehető. Ezzel szemben a hagyományos festett burkolatoknál egy karcolás feltűnőbbé válik, mivel az alatta lévő réteg más színű lehet.

Az anyagában színezett felületek továbbá jobban ellenállnak az UV-sugárzásnak, ami azt jelenti, hogy a burkolatok színe hosszabb ideig megőrzi eredeti árnyalatát, nem fakul ki olyan könnyen, mint más kültéri anyagok. Ez különösen fontos azok számára, akik olyan helyeken szeretnék használni a Woody WPC burkolatokat, ahol erős napfény éri őket, például egy napos teraszon vagy kertben.

Fontos azonban észben tartani, hogy minden anyag ami intenzív UV sugárzásnak van kitéve, veszíthet színéből. Aggodalomra semmi ok, hiszen a kínálatunkban  is elérhető Mellerud tisztító és ápoló termékek segítenek megőrizni a burkolatok szépségét és tisztaságát.

Rendkívüli teherbírás és strapabírás

A Woody burkolatok 21 mm-es vastagságúak, ami már önmagában is a prémium minőség egyik jele. Azonban a vastagság csak az egyik tényező; a burkolatok megerősített nútvastagsága és speciális szerkezeti kialakítása biztosítja, hogy ezek a burkolatok rendkívül nagy teherbírással bírjanak.

Ez a tulajdonság különösen fontossá válik akkor, ha nem csak otthoni felhasználásra keresünk burkolatot, hanem például egy kávézó, étterem vagy szálloda teraszát szeretnénk hosszú távra megoldani. A nagy teherbírás garantálja, hogy a burkolat nem csak esztétikailag, hanem funkcionálisan is megfelel az elvárásoknak, és hosszú éveken át ellenáll a nagy forgalomnak, időjárásnak és egyéb külső hatásoknak.

Minimális karbantartás, maximális tartósság

A Woody WPC burkolat nem csak az esztétika és tartósság szempontjából kiemelkedő választás, hanem a karbantartási igények minimalizálása miatt is. Míg a fa burkolatokat akár évente is kell olajozni, kezelni, hogy megőrizzék szépségüket és ellenállásukat, a Woody burkolatok szinte teljesen karbantartásmentesek. Az impregnálószer felvitelével szinte elkerülhetők a problémák 97%-a.

Ez a tulajdonság különösen vonzó lehet azoknak, akik nem szeretnének sok időt és energiát fordítani a karbantartásra, mégis hosszú távon szeretnék élvezni teraszuk vagy kertjük esztétikai szépségét. A vendéglátóegységek és szállodák tulajdonosai számára pedig ez az egyik legfontosabb előny, hiszen a karbantartási költségek minimalizálása mindig elsődleges szempont.

A Woody WPC burkolatok előnyei egy pillantásra:

Dombornyomott felület, ami a fa természetes szépségét utánozza.

Anyagában színezett kialakítás a tartósság és karcállóság érdekében.

21 mm vastag burkolati elemek a rendkívüli teherbírásért.

Minimális karbantartási igény, időjárásálló kialakítás.

Tökéletes választás otthonok és vendéglátó egységek számára is.

 

Ne hagyd ki a lehetőséget! 10%-os akcióval várjuk!

Ha te is olyan burkolatot keresel, amely hosszú távon gyönyörű marad, és minimális karbantartást igényel, akkor a Woody tölgy WPC burkolat a tökéletes választás. Ne habozz, most itt a lehetőség, hogy beszerezd ezt a prémium minőségű burkolatot, és használd ki a 10%-os akciót, amely jelenleg is elérhető a WPC Market oldalán!