1095 Budapest, Soroksári út 86.

Nyitvatartás: H-P 09:00-17:00

Kivitelező csapataink

Bodnár László


06-20-414-6984

WPC KIVITELEZÉS

wpc teraszburkolatok kivitelezése

wpc kerítésrendszerek kivitelezés

előmunkálatok, földmunkák, járdaszegély fektetés

Kiss Dénes


06-30-930-3079

WPC KIVITELEZÉS

wpc teraszburkolatok telepítése
wpc kerítésrendszerek telepítése

telepítési munkálatok előkészítése

Lukács Krisztián


06-70-779-7576

WPC KIVITELEZÉS ÉS LAKATOSMUNKA

vasmunkák készítése
teljeskörű lakatosmunkák végzése

árnyékolók, garázsbeállók, pergolák, előtetők készítése

kapukialakítások, motoros kapuk készítése

vasszerkezetek készítése

wpc termékek telepítése

Juhász Krisztián


06-70-675-8668

WPC KIVITELEZÉS ÉS LAKATOSMUNKA

vasmunkák készítése
teljeskörű lakatosmunkák végzése

árnyékolók, garázsbeállók, pergolák, előtetők készítése

kapukialakítások, motoros kapuk készítése

vasszerkezetek készítése

wpc termékek telepítése

Kivitelezési árak

Szeretnénk felhívni kedves Vevőink figyelmét, hogy a kivitelezés díjai tájékoztató jellegűek. Pontos ára­jánlat megadásához szükségünk van a területről készített fotókra, indokolt esetben helyszíni felmérés­re. Az ajánlatban megadott kivite­lezési díjak esetenként minimálisan eltérhetnek a helyszínen történő te­lepítéshez képest, amennyiben nem pontos adatokat kapunk, de erről a kivitelező a telepítés megkezdése előtt tájékoztatást ad.

Normál szilárd burkolat esetén a telepítési költség:
5000 Ft+Áfa/négyzetmétertől

Lépcsők burkolása:
5000Ft+Áfa/folyómétertől

Medencegépházak és egyéb kijá­ratok kialakítása:
5000Ft+Áfa/darabtól

Világító testek kivágása:
1000 Ft+Áfa/darab

Szegélyek és élfedések:
500ft+Áfa/folyómétertől

Kivitelezés fontossága

Cégünknél a kivitelezésre legalább annyi figyelmet szentelünk, mint a wpc anyagaink értékesítésére. Az anyag vásárlását követően a leg­fontosabb szempont a helyes és körültekintő telepítés. Vásárlóinkat minden esetben megkérdezzük ar­ról, hogy rendelkeznek e megfelelő háttértudással az anyagok fekteté­séhez, ellenkező esetben felajánljuk csapataink segítségét, hogy a ked­ves Vevők ne csak az anyag vásár­lási folyamatával legyen elégedett, hanem a szakszerű telepítésnek köszönhetően tartós, kiváló minő­séget kapjanak.

Sajnos számtalan alkalommal ta­lálkoztunk már olyan esetekkel, amikor megkértek minket, hogy javítsunk ki egy-egy felületet, esetleg értetlenkedve álltak egy alig pár éve fektetett terasz felett, amely felhullámosodott vagy meg­töredezett. Vannak olyan esetek, amikor egyértelműen magyaráz­ható  a probléma az anyag rossz minőségével, de sajnos legtöbbször a kivitelezés minősége miatt megy tönkre egy-egy felület idő előtt. 

A vásárláskor mindig tájékoztatjuk a kedves Vevőket az alapvető sza­bályokról, amiket betartva hosszú távon megtartható a vásárláskor kapott állapot. Gondolunk itt a párnafák 35 cm-enként történő fektetésére, a hosszanti irányú tá­gulás betartására, a kerítéselemek felhelyezésénél az anyagok moz­gásának biztosítására és még megannyi apró kis előírásra. 

Kivitelező csapataink hosszú évek óta telepítenek WPC teraszokat, lépcsőket, korlátokat, kerítésrend­szereket. Több mint 10.000 m2 tele­pítés után már rendkívüli módon ismerik az anyag tulajdonságait, minden felület telepítésére könnye­dén találnak megoldást, többféle telepítési megoldást javasolnak és mindig szakszerűen, megfelelő odafigyeléssel és részletességgel végzik a munkájukat. Számunkra ez egy nagyon fontos tényező, hiszen a kiváló anyagok mellett kiváló kivitelezést is tudunk nyúj­tani, hogy a Vevők a vásárlástól egészen a kész termékig megelé­gedve távozzanak és, hogy a közel­jövőben bátran ajánlják szolgál­tatásainkat. 

A wpc kivitelezése mellett egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk a vasszerkezetek, motoros kapuk, úszókapuk, kerítéskialakítások, tel­jeskörű lakatosmunkák elvégzésére is, mert törekszünk arra, hogy igény szerint minden téren ki tudjuk szolgálni Vevőinket. 

Weboldalunkon található képeink kizárólag kivitelezőink munkáiból kerültek fel. 

Kivitelezőink neveit és telefonszá­mukat a lap tetején megtalálják, Árajánlat, helyszíni felmérés és egyéb technikai kérdéssel kap­csolatban nyugodtan forduljanak hozzájuk bizalommal.