Kivitelező csapataink

Bodnár László


06-20-414-6984

WPC KIVITELEZÉS

wpc teraszburkolatok kivitelezése

wpc kerítésrendszerek kivitelezés

előmunkálatok, földmunkák, járdaszegély fektetés

Kiss Dénes


06-30-930-3079

WPC KIVITELEZÉS

wpc teraszburkolatok telepítése
wpc kerítésrendszerek telepítése

telepítési munkálatok előkészítése

Lukács Krisztián


06-70-779-7576

WPC KIVITELEZÉS ÉS LAKATOSMUNKA

vasmunkák készítése
teljeskörű lakatosmunkák végzése

árnyékolók, garázsbeállók, pergolák, előtetők készítése

kapukialakítások, motoros kapuk készítése

vasszerkezetek készítése

wpc termékek telepítése

Juhász Krisztián


06-70-675-8668

WPC KIVITELEZÉS ÉS LAKATOSMUNKA

vasmunkák készítése
teljeskörű lakatosmunkák végzése

árnyékolók, garázsbeállók, pergolák, előtetők készítése

kapukialakítások, motoros kapuk készítése

vasszerkezetek készítése

wpc termékek telepítése

Bálint Levente - WPC kivitelező

Bálint Levente


06-70-411-7909

WPC KIVITELEZÉS

wpc teraszburkolatok kivitelezése

wpc kerítésrendszerek kivitelezés

előmunkálatok, földmunkák, járdaszegély fektetés

Kivitelezési árak

Szeretnénk felhívni kedves Vevőink figyelmét, hogy a kivitelezés díjai tájékoztató jellegűek. Pontos ára­jánlat megadásához szükségünk van a területről készített fotókra, indokolt esetben helyszíni felmérés­re. Az ajánlatban megadott kivite­lezési díjak esetenként minimálisan eltérhetnek a helyszínen történő te­lepítéshez képest, amennyiben nem pontos adatokat kapunk, de erről a kivitelező a telepítés megkezdése előtt tájékoztatást ad.

Normál szilárd burkolat esetén a telepítési költség:
6000 Ft+Áfa/négyzetmétertől

Lépcsők burkolása:
5000 Ft+Áfa/folyómétertől

Medencegépházak és egyéb kijá­ratok kialakítása:
5000 Ft+Áfa/darabtól

Világító testek kivágása:
1000 Ft+Áfa/darab

Szegélyek és élfedések:
500 Ft+Áfa/folyómétertől

Kivitelezés fontossága

Cégünknél a kivitelezésre legalább annyi figyelmet szentelünk, mint a wpc anyagaink értékesítésére. Az anyag vásárlását követően a leg­fontosabb szempont a helyes és körültekintő telepítés. Vásárlóinkat minden esetben megkérdezzük ar­ról, hogy rendelkeznek e megfelelő háttértudással az anyagok fekteté­séhez, ellenkező esetben felajánljuk csapataink segítségét, hogy a ked­ves Vevők ne csak az anyag vásár­lási folyamatával legyen elégedett, hanem a szakszerű telepítésnek köszönhetően tartós, kiváló minő­séget kapjanak.

Sajnos számtalan alkalommal ta­lálkoztunk már olyan esetekkel, amikor megkértek minket, hogy javítsunk ki egy-egy felületet, esetleg értetlenkedve álltak egy alig pár éve fektetett terasz felett, amely felhullámosodott vagy meg­töredezett. Vannak olyan esetek, amikor egyértelműen magyaráz­ható  a probléma az anyag rossz minőségével, de sajnos legtöbbször a kivitelezés minősége miatt megy tönkre egy-egy felület idő előtt. 

A vásárláskor mindig tájékoztatjuk a kedves Vevőket az alapvető sza­bályokról, amiket betartva hosszú távon megtartható a vásárláskor kapott állapot. Gondolunk itt a párnafák 35 cm-enként történő fektetésére, a hosszanti irányú tá­gulás betartására, a kerítéselemek felhelyezésénél az anyagok moz­gásának biztosítására és még megannyi apró kis előírásra. 

Kivitelező csapataink hosszú évek óta telepítenek WPC teraszokat, lépcsőket, korlátokat, kerítésrend­szereket. Több mint 10.000 m2 tele­pítés után már rendkívüli módon ismerik az anyag tulajdonságait, minden felület telepítésére könnye­dén találnak megoldást, többféle telepítési megoldást javasolnak és mindig szakszerűen, megfelelő odafigyeléssel és részletességgel végzik a munkájukat. Számunkra ez egy nagyon fontos tényező, hiszen a kiváló anyagok mellett kiváló kivitelezést is tudunk nyúj­tani, hogy a Vevők a vásárlástól egészen a kész termékig megelé­gedve távozzanak és, hogy a közel­jövőben bátran ajánlják szolgál­tatásainkat. 

A wpc kivitelezése mellett egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk a vasszerkezetek, motoros kapuk, úszókapuk, kerítéskialakítások, tel­jeskörű lakatosmunkák elvégzésére is, mert törekszünk arra, hogy igény szerint minden téren ki tudjuk szolgálni Vevőinket. 

Weboldalunkon található képeink kizárólag kivitelezőink munkáiból kerültek fel. 

Kivitelezőink neveit és telefonszá­mukat a lap tetején megtalálják, Árajánlat, helyszíni felmérés és egyéb technikai kérdéssel kap­csolatban nyugodtan forduljanak hozzájuk bizalommal.