info@wpcmarket.hu

1095 Budapest, Soroksári út 86.

Nyitvatartás: H-P 09:00-17:00 | Szo - ZÁRVA

dunakeszi@wpcmarket.hu

2120, Dunakeszi, Pallag utca 13.

Nyitvatartás: H-P 09:00-17:00 | Szo - ZÁRVA

Miért a WPC?

Ha teraszburkolatot vagy felújítást tervez a kertjében, akkor érdemes megfontolni a WPC (wood-plastic composite) burkolatokat. Ezek a burkolatok egyedülálló előnyöket kínálnak, amelyek időtállóságot, könnyű kezelhetőséget és esztétikus megjelenést garantálnak. Ebben a blogbejegyzésben, mi a WPC Market-nél összegyűjtöttük az öt legfontosabb indokot, amiért a WPC burkolatok a legjobb választás lehetnek.

Időtálló

A WPC burkolatok összetételének köszönhetően hosszú távú minőséget biztosítanak. Ellenállnak a kártékony gombáknak, kártevőknek, és nem rothadnak, nem repednek, nem vetemednek. Nem igényelnek speciális felületkezelést, mégis tartósan ellenállnak az időjárás viszontagságainak.

Élettartam

A WPC teraszburkolatok rendkívül hosszú élettartamúak. A várható élettartamuk meghaladja a 20 évet, így hosszan tartó, állandó minőséget garantálnak. Az általunk forgalmazott WPC burkolatokat már 22 éve használják vásárlóink, és azok azóta is esztétikai és strukturális hibák nélkül szolgálják őket.

Könnyen megmunkálható

A WPC burkolatok egyszerű szerszámokkal (fúró, csavarhúzó, fűrész) könnyen vághatók, fűrészelhetők és méretre szabhatók. Ezáltal a telepítésük egyszerű és gyors folyamat, amelyet bárki könnyedén elvégezhet.

Esztétikus megjelenés

A WPC burkolatok 60%-os bambusztartalmuknak köszönhetően gyönyörű és esztétikus megjelenést biztosítanak, hasonlóan a valódi fához. Kiváló választás teraszként, kerti gyalogsétányként vagy akár medencepartként, amely díszítőelemként szolgálhat kertjében.

Könnyű tisztíthatóság

A WPC burkolatok tisztítása meglehetősen egyszerű. Általában elegendő tisztítószeres vízzel tisztítani őket. Azonban makacsabb foltok esetén, például olaj- vagy festékfoltoknál, speciális WPC tisztítószerek használata javasolt. Fontos azonban megjegyezni, hogy színeskréta, zsírfolt vagy tintafolt nem mindig távolítható el teljesen.

Összegzés

A WPC burkolatok a legjobb választásnak számítanak ha teraszburkolatot, medencepartot vagy akár gyalogos sétányt akar burkolni. Időtállóságuk, hosszú élettartamuk, könnyű megmunkálhatóságuk, esztétikus megjelenésük és könnyű tisztíthatóságuk miatt előnyösek. Ha tartós és esztétikus megoldást keres, érdemes fontolóra venni a WPC burkolatokat a teraszán vagy kertjében.