info@wpcmarket.hu

1095 Budapest, Soroksári út 86.

Nyitvatartás: H-P 09:00-17:00 | Szo - ZÁRVA

dunakeszi@wpcmarket.hu

2120, Dunakeszi, Pallag utca 13.

Nyitvatartás: H-P 09:00-17:00 | Szo - ZÁRVA

A WPC teraszburkolatokat már több mint 30 éve használjuk, de csak az elmúlt 5-10 évben váltak hirtelen népszerűvé. De mi a WPC sikerének a titka, és miért ajánljuk neked is? Ebben a cikkben összegyűjtöttünk 6+1 érvet a WPC teraszburkolatok mellett, és elmeséljük a medencés kép megdöbbentő erejét is.

Egyetlen fotó, ami mindent megváltoztatott

Néhány évvel ezelőtt készült egy teljesen átlagosnak tűnő kép, ami egy magazin címlapjára került. Ez a kép nem volt újszerű. Nem volt különösebben izgalmas. Nem volt megrázó sem szenvedélyes.  

Egy teljesen átlagos kép volt: egy feszített víztükrű medence, körülötte színben harmonizáló WPC teraszburkolat, és a háttérben a méregzöld fű. Semmi különös, mégis egyetlen pillanat alatt mindent megváltoztatott. 

Talán éppen azzal, hogy a maga irigyelni való egyszerűségével adott át egy harmonikus életérzést: azt, hogy megérkeztél, hogy otthon vagy.

Ez volt az a kép aminek a hatására szinte berobbant a köztudatba a WPC, ami mára az egyik legkedveltebb teraszburkoló anyag lett. De miért? Milyen érvek szólnak a WPC teraszburkolat mellett? Összegyűjtöttünk hat érvet mellette.

1. A WPC teraszburkolat esztétikus

Egy nemrég készült felmérésben a megkérdezettek majdnem 70%-a azt mondta, hogy szívesen rakna le WPC burkolatot a taraszára (vagy készítene belőle kerítést), mert esztétikusnak, szépnek, modernnek gondolja. Ez a 70% kimagaslóan magas arány, hiszen alig találni még egy burkoló- vagy építőanyagot melyet ilyen sokan tartanak „szépnek” „barátságosnak”, „nyugtatónak”, „esztétikusnak”.

2. A WPC teraszburkolat vízálló és csúszásálló

A WPC teraszburkolat vízálló, ezért kitűnő választás fedett és a fedetlen teraszokra egyaránt. De talán még a vízállóságánál is fontosabb, hogy csúszásálló is, azaz ha egy kevés víz éri (mert kifröccsen rá valami, vagy felborul rajta egy pohár víz) akkor sem fog csúszni, biztonságos, és nem balesetveszélyes.

3. A WPC burkolatot könnyen tudod takarítani

Ez mindaddig nem erős érv, amíg nem nagyobb méretű, olyan (esetleg fedetlen) teraszra gondolsz, amin „éltek”. Jöttök-mentek, a gyerekek játszanak rajta, a kutya lefekszik rá: szóval használod. Ilyenkor nem mindegy mennyi energia a teraszodat tisztán tartani. A WPC teraszburkolatod tisztán tartásához elég forró víz, és a szappan. (A gyártók azt ajánlják, hogy vegyszerek helyett szappanos vízzel tisztítsd) Ha különösen makacs folttal szennyeződött, akkor lehet szükséged tisztítószerekre. Máskor nem. 

4. A WPC burkolat élettartama hosszú

A WPC teraszburkolatod átlagos élettartama legalább 15, de inkább több mint 15 év és ezalatt az időszak alatt teljesen gondozásmentes. Ennyi ideig biztosan nem kell vele törődnöd (ha fát választanál biztos, hogy fel kellene csiszolnod, lakkoznod ez idő alatt, de a kőburkolattal is lenne teendőd).

5. A WPC teraszburkolat gyerekbarát (és családbarát)

Minden olyan megvan a WPC burkolatodban, ami miatt gyermekbarát. Nem csúszik, ezért nem balesetveszélyes. Nem szálkásodik, nem törik, nem reped, ezért nem fogja felsérteni a gyerek lábát, szuper hely játszani. Előny az is, hogy rejtett alkatrészekkel szereljük, egyetlen olyan kiálló alkatrész, csavar sincsen benne, amely bármilyen sérülést okozhatna.

6. Környezetbarát és környezettudatos döntés

A WPC burkolat nem csak környezetbarát, hanem a fenntartható fejlődéshez is hozzájárul, hiszen a 60%-a bambusz, és egyébként 100%-ban újrahasznosított anyagokból készül. Emellett biztos lehetsz abban, hogy a WPC gyártása során sem keletkezik környezetszennyező anyag.

+1. Mert megérdemled!

És ez az egyik legerősebb érvünk: az, hogy megérdemled. Keményen dolgozol, a legjobbat akarod a családodnak, magadnak. (Ha most valamilyen ezo oldal lennénk azt is mondanánk, hogy „Ma élsz”) Megérdemled azt, hogy a szabadidődet olyan környezetben töltsd el ahol jól érzed magad.

Kattints ide, és vedd fel velünk a kapcsolatot! Legyen neked is WPC burkolatod!

(Még van egy érvünk. Az, hogy szakszerűen letesszük neked, így tökéletes teraszod lehet akár napokon belül)

www.wpcmarket.hu