info@wpcmarket.hu

1095 Budapest, Soroksári út 86.

Nyitvatartás: H-P 09:00-17:00 | Szo - ZÁRVA

dunakeszi@wpcmarket.hu

2120, Dunakeszi, Pallag utca 13.

Nyitvatartás: H-P 09:00-17:00 | Szo - ZÁRVA

Izgalmas események történtek a múlt héten a WPC Market életében, ugyanis részt vettünk az Otthon Neked című műsor forgatásán, amely a TV2 képernyőjén kerül majd adásba. A forgatás fókuszában nem más állt, mint az egyik prémium termékünk, a Real Wood burkolat, amely méltán vívta ki magának a nézők és a vásárlók elismerését esztétikai értéke és időtállósága miatt.

A Forgatás Helyszíne

A forgatás helyszíne egy modern, elegáns otthon volt, amelynek teraszát a Real Wood burkolat fedte. A helyszín tökéletesen bemutatta, hogyan illeszkedik ez a burkolat a természetes és minimalista stílusokhoz is. A fa természetes melegsége harmonikusan egészítette ki a ház letisztult dizájnját, a zöld növények és a környező táj pedig még jobban kiemelték a burkolat szépségét.

A WPC Market az Otthon Neked forgatáson – A Real Wood burkolat bemutatása a TV2-n

Mi történt a forgatáson?

A forgatás során lehetőségünk nyílt bemutatni, miért is annyira különleges a Real Wood burkolat. Interjút készítettek szakértőinkkel, ahol részletesen bemutattuk a termék tulajdonságait – legyen szó az esztétikáról, a tartósságról, vagy az alacsony karbantartási igényről. Kitértünk arra is, hogyan ellenáll az időjárás viszontagságainak, és miért ideális választás kültéri terek burkolásához.

Beszéltünk a Real Wood faerezetes megjelenéséről is, amely a természetességet ötvözi a modern burkolati technológiával. Az interjú során számos praktikus tanácsot is megosztottunk a nézőkkel arról, hogyan építsenek tartós és stílusos kültéri tereket a Real Wood burkolat segítségével.

Interjú a Tulajdonossal

A forgatás egyik fénypontja az interjú volt a ház tulajdonosával, aki személyesen mesélt arról, miért választotta a Real Wood burkolatot otthonához. Elmondta, hogy számára fontos volt egy olyan burkolat, amely nem csak gyönyörű, de hosszú távon is ellenáll az idő vasfogának. A tulajdonos kiemelte a burkolat tartósságát és a fa természetes szépségét, amely szerinte időtlen eleganciát kölcsönöz otthonának.

A WPC Market az Otthon Neked forgatáson – A Real Wood burkolat bemutatása a TV2-n

A Real Wood Burkolat Előnyei

A forgatáson természetesen részletesen szó esett a Real Wood burkolat kiemelkedő tulajdonságairól. Ezek közé tartozik az:

Nézd Te is a TV2 műsorát!

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy bepillantást nyerj a forgatás kulisszatitkaiba, és megismerd közelebbről a Real Wood burkolatot! A műsort szombaton lehet megtekinteni a TV2 csatornán, ne maradj le!