info@wpcmarket.hu

1095 Budapest, Soroksári út 86.

Nyitvatartás: H-P 09:00-17:00 | Szo - ZÁRVA

dunakeszi@wpcmarket.hu

2120, Dunakeszi, Pallag utca 13.

Nyitvatartás: H-P 09:00-17:00 | Szo - ZÁRVA

A kerítés nemcsak otthonunk biztonságát és magánéletét szolgálja, hanem esztétikailag is hozzájárul környezetünk megjelenéséhez. A WPC (wood-plastic composite) kerítések egyre népszerűbb választások, mivel kombinálják a valódi fa esztétikáját a műanyagok tartósságával és könnyű karbantartásával. Ez a cikk segíti az olvasókat a megfelelő WPC kerítés kiválasztásában, figyelembe véve a stílus, a funkcionalitás és a környezeti tényezők szempontjait.

Stílus és megjelenés

A WPC kerítés kiválasztásakor először is gondoljuk végig a környezetünk stílusát és megjelenését. A WPC kerítések különböző színválasztékkal és mintázatokkal érhetők el, így könnyedén megtalálhatjuk az otthonunk vagy az üzletünk stílusához leginkább illő kerítést. A meleg árnyalatok a természetességet és a meghittséget sugallják, míg a modernebb szürke vagy fekete színek a modern és letisztult megjelenést hozzák. Nálunk a WPC Market-nél elérhető nyitott és zárt kerítésrendszer is, hogy minden kedves vásárló biztosan megtalálja a számára legalkalmasabb megoldást.

Funkcionalitás és cél

Fontos megfontolni a kerítés funkcionalitását és célját. Ha a kerítés fő célja a magánélet védelme és a kíváncsi tekintetek kizárása, akkor válasszunk olyan WPC kerítést, amely magasabb és sűrűbben záródó panelekből áll. Ilyen az általunk is forgalmazott Element zárt kerítés, amely már négy színben érhető el kínálatunkban.

Ha pedig nyitott kerítést keresünk érdemes figyelembe venni a Simple kerítéselemeket, amelyek már nem csak sima, de famintás felületképzéssel is elérhetők kínálatunkban, természetesen több színben. Azonban már mi is láttunk kreatív megoldásokat, így a WPC burkolati elemek, kerítésként való felhasználása sem újdonság.

Anyagminőség és tartósság

Az anyagminőség és a tartósság kiemelten fontos szempontok a kerítés kiválasztásakor. A WPC kerítések anyagösszetétele alapján tartós és időtálló burkolatok, amelyek ellenállnak az időjárás viszontagságainak, a nedvességnek, a kártékony gombáknak és kártevőknek. Győződjünk meg arról, hogy a választott WPC kerítés magas minőségű anyagból készült, és rendelkezik a tervezett használati célunknak megfelelő tartóssággal.

Mi a WPC Market-nél különös figyelmet fordítunk arra, hogy a lehető legjobb minőségű, piacvezető anyagokat használjuk és forgalmazzuk. A nálunk megtalálható WPC kerítésekre és burkolatokra 10+ év garanciát is vállalunk. (Erről részletesebben itt)

Karbantartási igények

A WPC kerítések könnyű karbantartásuk miatt előnyösek. Az ilyen kerítésekhez csak egyszerű tisztítószeres vízzel történő átmosásra van szükség, így minimális erőfeszítéssel megőrizhetjük a kerítés eredeti szépségét. 

Ugyan a WPC termékek kezelésmentes felületként kerültek be a köztudatba, fontos megjegyezni, hogy mint minden más burkolat vagy kerítés, ő is megköszöni hosszútávon ha ápolva van. A nálunk is kapható Mellerud ápoló és tisztítószerek biztosítják, hogy az ön WPC kerítése hosszú-hosszú éveken át esztétikus maradjon.

Ne feledkezzünk meg arról, hogy a rendszeres karbantartás nélküli anyagok idővel elszíneződhetnek és megkopnak.

Környezetvédelem

Az utolsó, de nem kevésbé fontos tényező a környezetvédelem. A WPC kerítések környezetbarát megoldást jelentenek, mivel fenntartható módon hasznosítják a felelős gazdálkodásból származó bambuszt és az újrahasznosított műanyagokat. Válasszunk olyan WPC kerítést, amely nem csak otthonunk szépségét és biztonságát szolgálja, hanem hozzájárul a fenntartható fejlődéshez és az erdők irtásának csökkentéséhez.

WPC Element zárt kerítés

Összegzés

A megfelelő WPC kerítés kiválasztása kulcsfontosságú szerepet játszik otthonunk kialakításában. A stílus, a funkcionalitás és a környezeti tényezők szem előtt tartása segít abban, hogy a legmegfelelőbb WPC kerítést válasszuk. A tartós és időtálló WPC kerítések kiváló védelmet és esztétikát nyújtanak környezetünknek, és hosszú éveken át inspirálhatnak minket és családunkat. Ne habozzunk, válasszunk egyedi stílusunkhoz illő WPC kerítést, és tegyük otthonunkat vagy üzletünket igazán különlegessé és biztonságossá!