info@wpcmarket.hu

1095 Budapest, Soroksári út 86.

Nyitvatartás: H-P 09:00-17:00 | Szo - ZÁRVA

dunakeszi@wpcmarket.hu

2120, Dunakeszi, Pallag utca 13.

Nyitvatartás: H-P 09:00-17:00 | Szo - ZÁRVA

A WPC Marketnél elérkezett a nagy készletkisöprés ideje! Most fantasztikus lehetőség kínálkozik, hogy prémium minőségű teraszburkolatokhoz jusson kedvezményes áron. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy otthonát még szebbé és kényelmesebbé tegye!

Miért most vásároljon?

A készletkisöprés keretében 20% kedvezményt biztosítunk a Woodgrain és Co-extrudált teraszburkolatokra. Ezek a termékek kiemelkednek tartósságukkal, esztétikai megjelenésükkel és kiváló minőségükkel. Használja ki ezt a rendkívüli akciót, és szerezze be álmai teraszburkolatát most kedvezményesen!

Fontos megjegyzés:

  • A kedvezmény csak a Woodgrain és Co-extrudált teraszburkolatokra vonatkozik, és más kedvezményekkel nem összevonható.

Miért válassza a WPC Market termékeit?

A Woodgrain és Co-extrudált teraszburkolatok a legmodernebb technológiával készülnek, amely biztosítja a termékek rendkívüli tartósságát és ellenállóságát. Ezek a burkolatok nem csak gyönyörűek, de kiválóan ellenállnak az időjárás viszontagságainak, UV sugárzásnak, gombásodásnak és korhadásnak is. Emellett a minimális karbantartási igényük miatt hosszú távon is praktikus megoldást jelentenek.

Teak Co-extrudált WPC burkolat, Budapest

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget!

Látogasson el bemutatótermünkbe, vagy nézze meg weboldalunkat, és éljen a készletkisöprés nyújtotta előnyökkel! Használja ki a 20% kedvezményt, és varázsolja otthonát még szebbé és kényelmesebbé a WPC Market prémium termékeivel!

WPC Market – A minőség és tartósság találkozása!

Látogasson el weboldalunkra és rendelje meg most: www.wpcmarket.hu

Siessen, a készletkisöprés csak a készlet erejéig tart! Ne maradjon le, tegye meg az első lépést a tökéletes terasz megvalósítása felé most!