info@wpcmarket.hu

1095 Budapest, Soroksári út 86.

Nyitvatartás: H-P 09:00-17:00 | Szo - ZÁRVA

dunakeszi@wpcmarket.hu

2120, Dunakeszi, Pallag utca 13.

Nyitvatartás: H-P 09:00-17:00 | Szo - ZÁRVA

Kizárólag WPC Market-nél kapható Real Wood Co-ex burkolatok a wpc világának zászlóshajói. Ha tényleg egy hosszú élettartamú wpc burkolatot keres nálunk biztosan megtalálja. A nálunk vásárolt és telepítési útmutatónak megfelelően kivitelezett Real Wood teraszburkolatokra 20 év garanciát vállalunk. A négy színben elérhető burkolat mindkét oldala más-más színű. Így ha évek múlva úgy döntene, hogy új színnel szeretné feldobni teraszát, csak egyszerűen megfordítva meg is oldhatja.

Alkalmas otthoni teraszok burkolására, de meglehetősen erős strapabírásának hála hotelek, vendéglátó egységek és medencepartok mellett is tökéletes. 3D dombornyomott famintás felületének hála megjelenése megtévesztésig hasonlít a valódi fáéra, ám szerkezete erősebb és élettartama is jelentősen hosszabb.

Kezelésmentes felülete pedig biztosítja, hogy ne kelljen minden évben olajjal kezelni a burkolatot. Jogosan merülne fel a kérdés, hogy bizonyára ennyire tökéletes egy burkolat nem lehet. Igaza is lenne, az egyetlen hátránya ennek a burkolatnak, hogy nincs még az ön teraszán.

Amit biztost a Real Wood Co-extrudált burkolat:

  • Nem vetemedik
  • 20 év garancia
  • Kezelésmentes felület
  • Esztétikus, egyedi megjelenés
  • Szálkamentes
  • Nem korhad

Térjenek be hozzánk és tekintsék meg WPC teraszburkolataink, kerítéselemeink és falburkolataink széles választékát.

Cégünk tárt karokkal várja a kedves érdeklődőket Budapesten és már új üzletünkben is Dunakeszin.

 A kivitelezésben is segítünk. Csapataink már számtalan csodálatos munkát csináltak, melyek nagy része megtalálható a közösségi médiákon és a weboldalunkon is. Ide kattintva megtalálják elérhetőségeiket.

Ha ön is szertne hasonló wpc burkolatot vagy kerítéselemet otthonába, keresse meg kollégáinkat akár e-mailben akár személyesen bemutatótermeinkben. Készségesen segítenek, hogy számára a legmegfelelőbb burkolatot válassza ki.

Nézzék meg a WPC Market YouTube csatornájára feltöltött videót, melyben részletesen bemutatjuk a Real Wood teraszburkolatok kivitelezési folyamatát.

Nem csak vízszintes felületek burkolására alkalmas, de ahogy a képeken is látszik, lépcsőket és függőleges felületeket is kialakíthatunk vele. A megfelelő élzárókkal pedig egy esztétikus összképet kapunk.

Minden kiegészítő és burkolat elérhető a WPC Mareket-nél akár raktárkészletről is azonnal.