info@wpcmarket.hu

1095 Budapest, Soroksári út 86.

Nyitvatartás: H-P 09:00-17:00 | Szo - ZÁRVA

dunakeszi@wpcmarket.hu

2120, Dunakeszi, Pallag utca 13.

Nyitvatartás: H-P 09:00-17:00 | Szo - ZÁRVA

Köszöntjük kedves olvasóinkat a WPC Market blogjában! Ha még nem találkoztak a WPC (Wood Plastic Composite) termékekkel, akkor most itt a remek alkalom, hogy megismerkedjenek velük. A WPC termékek javarészt porított bambuszból és műanyagból, illetve egyéb adalékanyagokból állnak. Ennek az anyagösszetételnek köszönhetően rendkívül időtállóak és ellenállóak az időjárás viszontagságaival szemben. Nem gombásodnak, nem repedeznek, nem korrodálódnak, és az UV-sugárzásnak is ellenállnak, miközben megjelenésükben szinte megszólalásig hasonlítanak a fához. Nem csoda, hogy az elmúlt években egyre népszerűbbé váltak a vásárlók körében.

A WPC piac fejlődése

Az évek során a WPC termékek piaca dinamikusan fejlődött, és a termékek mind megjelenésükben, mind minőségükben sok változáson mentek keresztül. A termékpaletta folyamatosan bővül, és ma már a klasszikus bordázott formáktól a modern sima felületekig minden megtalálható. A színskála is kibővült, a klasszikus barna árnyalatoktól kezdve a modern világos- és sötétszürkéig, sőt különleges, egyedi színek is elérhetőek. A WPC termékek felhasználási területei is jelentősen bővültek. Kezdetben csak teraszépítéshez gyártottak WPC-t, de ma már kerítések, ház külső falai, medencepartok, vendéglátóegységek teraszai és kerítései, sőt beltéri falak díszítésére is használják őket.

Újdonságok

A kerítések és teraszok mellett egyre nagyobb teret kapnak a falburkolatok és az alternatív felhasználási területek is. Például az idei év egyik nagy kedvence a 3D falburkolat, amely beltéren és kültéren egyaránt használható. A modern, bordázott felületnek köszönhetően rendkívül népszerűvé vált, mivel gyorsan és egyszerűen feldobhat egy egyszerűbb falfelületet. A WPC anyagból készült burkolatok nemcsak esztétikusak, hanem gondozásmentesek is, így hosszú távon élvezhetjük a gyönyörű, modern megjelenésű burkolat szépségét.

WOODY kerítéselem bemutatása

A WOODY kerítéselem az idei év egyik kiemelkedő újdonsága. Az elmúlt években egyre nagyobb teret nyertek a kerítések a WPC piacon, mivel könnyen telepíthetőek, mutatósak és hosszantartó élményt nyújtanak. A WOODY teraszburkolat sikere inspirálta a hozzá illő kerítés és falburkolat kifejlesztését, így egy teljes termékcsaládot kínálhatunk vásárlóinknak, amely minőségben, felületképzésben és színben is passzol egymáshoz. A WOODY kerítéselemek háromféle színben (tölgy, sötétbarna és szürke) érhetők el, 5800 mm hosszúságban, természetesen méretre szabhatóak. A vastagságuk 2 cm, ami masszív burkolatot biztosít, de telepítéskor figyelni kell a távtartók használatára a hasasodás és lógás elkerülése érdekében.

A kivitelezés fontossága

A WPC termékek telepítésekor különös figyelmet kell fordítani a hőtágulásra. Ez az anyag egyik legfontosabb tulajdonsága, amit szigorúan be kell tartani a telepítés során, legyen szó hossz- vagy keresztirányú telepítésről. Ellenkező esetben az anyag rövid időn belül sérülhet, ami nemcsak esztétikai, hanem gazdasági szempontból sem kifizetődő. Mi, a WPC Marketnél nagy hangsúlyt fektetünk a telepítési útmutatók biztosítására, és értékesítő kollégáink is megfelelő tájékoztatást nyújtanak a vásárlóknak, hogy mire kell odafigyelni a telepítés során. Ez igaz minden WPC termékre, legyen az teraszburkolat, kerítés vagy falburkolat. Egy apró új terméket is bevezettünk idén, ami a távtartást hivatott betartani a telepítés közben. Minden burkolati rendszer mellé ajándékba adjuk, hogy a kivitelezésben minimalizáljuk a hibalehetőségeket.

Összegzés

A WPC Market termékei tökéletes választást jelentenek mindenki számára, aki esztétikus, tartós és könnyen karbantartható megoldást keres otthonának szépítésére. Legyen szó teraszburkolatról, kerítésről vagy falburkolatról, a WPC termékek minden igényt kielégítenek. Ne hagyja ki az idei újdonságokat, és varázsolja otthonát még szebbé a WPC Market termékeivel!