info@wpcmarket.hu

1095 Budapest, Soroksári út 86.

Nyitvatartás: H-P 09:00-17:00 | Szo - ZÁRVA

dunakeszi@wpcmarket.hu

2120, Dunakeszi, Pallag utca 13.

Nyitvatartás: H-P 09:00-17:00 | Szo - ZÁRVA

Miért jobb a WPC burkolat mint a valódi fa?

Amikor teraszunk kialakításához vagy kertünk szépítéséhez burkolatot választunk, gyakran a fa melegségét és természetes szépségét keressük. Azonban a valódi fa burkolatokhoz számos kihívás társulhat, mint például a folyamatos kopás, vetemedés, szálkásodás és a magasabb karbantartási igény. Azonban most megérkezett a megoldás! a Woodgrain termékcsalád, amely valósághű fa hatást nyújt, de a tartósság és az alacsonyabb karbantartási igény miatt ideális választást jelent.

Tökéletes fa hatás, tartósság és könnyű karbantartás

A Woodgrain termékcsalád kialakításánál az elsődleges cél az volt, hogy valósághű fa hatást biztosítson anélkül, hogy a fa természetes korlátai és karbantartási igényei megjelenjenek. Az eredmény egy burkolat, amely gyönyörű faerezetekkel és textúrával rendelkezik, merőben olyan mintha valódi fa lenne. A Woodgrain termékcsalád a WPC (wood-plastic composite) anyag használatával készül, ami a fa és a műanyag kombinációját jelenti. Ez a kivételes anyag ötvözi a fa esztétikáját a műanyag tartósságával és könnyű karbantartási tulajdonságaival.

Időtálló és környezetbarát megoldás

A Woodgrain burkolatok rendkívül időtállóak és ellenállók az időjárás viszontagságaival szemben. Nem repednek, nem vetemednek, és ellenállnak a kártékony gombáknak és kártevőknek. Így hosszú távon megőrzik eredeti szépségüket és stabilitásukat, anélkül, hogy különösebb karbantartást igényelnének. Természetesen a hosszú élettartamnak alapvető feltétele a megfelelő kivitelezés is. 

Emellett a WPC anyag környezetbarát megoldást is kínál, mivel a felelős gazdálkodásból származó bambuszt ötvözik az újrahasznosított műanyaggal, így is hozzájárulva a fenntartható fejlődéshez és a természet megőrzéséhez.

Egyedi színválaszték és a kivitelezés

A Woodgrain termékcsalád számos színben érhető el, így mindenki megtalálhatja az otthonához vagy kertjéhez leginkább illő burkolatot. A színek között megtalálható a meleg tónusú tölgy, a mokka és az antracit is.

A burkolatok kivitelezése nem olyan mintha legoznánk. Ha odafigyelünk és betartjuk az előírt lépéseket, biztosan egy hosszú élettartamú burkolatot kapunk. Azonban egy hiba hatalmas károkat tud okozni hosszútávon. Mindenkit bátorítunk, hogy szakemberrel csináltassák meg burkolataikat vagy kerítésüket.

Ha bizonytalannak találja magát a WPC burkolatok és WPC kerítések telepítésével kapcsolatban, nyugodtan keresse meg kollégáinkat vagy kivitelező csapatainkat akik biztos tanáccsal tudják ellátni.

Összegzés

A Woodgrain termékcsalád egy olyan burkolat-opció, amely elegáns megjelenést és valósághű fa hatást nyújt, miközben a tartósság és könnyű karbantartás előnyeit hozza magával. Az időtálló és környezetbarát megoldás a fa szerelmesei számára tökéletes választás lehet otthonuk vagy kertjük szépítésére. Fedezze fel a Woodgrain termékcsaládot, és tegye különlegessé az otthonát a természet varázsával és a modern technológia előnyeivel!