info@wpcmarket.hu

1095 Budapest, Soroksári út 86.

Nyitvatartás: H-P 09:00-17:00 | Szo - ZÁRVA

dunakeszi@wpcmarket.hu

2120, Dunakeszi, Pallag utca 13.

Nyitvatartás: H-P 09:00-17:00 | Szo - ZÁRVA

Szolnokon a Tiszavirág hidat nem mással, mint a kizárólag általunk forgalmazott Woody teraszburkolattal fedték le. Ezzel is bizonyítva, hogy a kitettség és az intenzív használat sem fog ki Woody wpc burkolatainkkal. Anyagában színezett wpc teraszburkolatról beszélünk jelenleg, melyek az idő előre haladásával sem fakulnak ki és a karcolások is csak kevéssé látszódnak rajta.

Alkalmas otthoni teraszok burkolására, de meglehetősen erős strapabírásának hála hotelek, vendéglátó egységek és medencepartok mellett is tökéletes. 3D dombornyomott famintás felületének hála megjelenése megtévesztésig hasonlít a valódi fáéra, ám szerkezete erősebb és élettartama is jelentősen hosszabb.

Kezelésmentes felülete pedig biztosítja, hogy ne kelljen minden évben olajjal vagy festékkel kenni a burkolatot. Jogosan merülne fel a kérdés, hogy bizonyára ennyire tökéletes egy burkolat nem lehet. Igaza is lenne, az egyetlen hátránya ennek a burkolatnak, hogy nincs még az ön teraszán.

Ha szolnokon járna tekintse meg a Tiszavirág hidat élőben is. Ne csak a tájban de a csodálatos wpc burkolatban is gyönyörködjön. Ha kíváncsi hogy néz ki amikor otthoni környezetben van kivitelezve kattintosn ide. 

Ha ön is szertne hasonló wpc burkolatot vagy kerítéselemet otthonába, keresse meg kollégáinkat akár e-mailben akár személyesen bemutatótermeinkben. Készségesen segítenek, hogy számára a legmegfelelőbb burkolatot válassza ki.

Különleges helyszín egy igazán különleges burkolatnak!

Woody wpc burkolatunk ezúttal a szolnoki Tiszavirág híd járófelületén mutatta meg magát. Otthoni teraszok, medencepartok burkolása mellett tökéletes választás lehet olyan helyszíneken is, amelyek jóval nagyobb igénybevételnek vannak kitéve, így hotelek és vendéglátóegységek teraszára is megfelelő. Természetes fahatású felületének köszönhetően megtévesztésig hasonlít a fára, de élettartama jóval hosszabb és szerkezete is erősebb.

Ezek a gyönyörű wpc burkolatok kizárólag a WPC Market kínálatában elérhetőek három különböző színben, azonnal raktárról. További információkért keresse értékesítő kollégáinkat bizalommal egy INGYENES konzultáció keretében.

info@wpcmarket.hu

1095 Budapest, Soroksári út 86.

2120, Dunakeszi, Pallag utca 13.