info@wpcmarket.hu

1095 Budapest, Soroksári út 86.

Nyitvatartás: H-P 09:00-17:00 | Szo - ZÁRVA

dunakeszi@wpcmarket.hu

2120, Dunakeszi, Pallag utca 13.

Nyitvatartás: H-P 09:00-17:00 | Szo - ZÁRVA

A teraszunk vagy kerti sétányunk burkolásakor olyan megoldást keresünk, amely időtálló, könnyen karbantartható és esztétikus. A Woody WPC teraszburkolat kizárólag a WPC Market kínálatában elérhető és a bemutatóteremben megtekinthető. A rendelés és a vásárlás folyamata egyszerű és gyors, a kollégák készségesen állnak minden kedves érdeklődő vagy vásárló rendelkezésére, akár e-mailen, személyesen vagy telefonon keresztül. A Woody WPC teraszburkolat ideális választást nyújt a teraszok burkolására vagy akár wpc kerítések kialakítására. Az ár-érték aránya kiváló, és a wpc felület ápolása illetve tisztítása is könnyű.

Időtállóság és a felületi karcolások ellenállása

A Woody termékcsalád burkolatai minőségi WPC anyagból készülnek, amely rendkívül időtálló és ellenáll a külső hatásoknak. A dombornyomott felületének és az anyagában színezett kialakításnak köszönhetően a felületi karcolások kevésbé látszanak rajta, így hosszú távon megőrzi eredeti szépségét. Ezáltal minimalizálhatjuk a wpc ápolásához szükséges időt és erőfeszítést.

Faerezet hatás és anyagában színezettség

A Woody WPC teraszburkolat faerezetre hasonlító megjelenést kölcsönöz teraszunknak vagy kerti sétányunknak, így természetes és meghitt atmoszférát teremt. Mindezt persze a valódi fával járó fejfájás és folytonos ápolás nélkül. Az anyagában színezett kialakítás biztosítja, hogy a burkolat színe ne változzon meg az idő múlásával vagy a kopás hatására.

Woody WPC teraszburkolatok

Erős szerkezeti struktúra és rendkívüli teherbírás

A Woody teraszburkolatok erős szerkezeti struktúrával és rendkívüli teherbírással rendelkeznek, ami biztosítja a stabilitást és a tartósságot. Ez lehetővé teszi a wpc burkolatok biztonságos használatát nem csak otthonokban de üzletekben, vendéglátó egységekben és hotelekben egyaránt.

 

Tökéletes választás a WPC vásárláshoz

A Woody termékcsalád kizárólag a WPC Market-nél elérhető. Az ár-érték aránya versenyképes, így kiváló választást jelent a wpc vásárláshoz. A WPC teraszburkolatok, wpc kerítések és egyéb wpc burkolatok mellett a Woody WPC teraszburkolat ideális választás otthoni és nagy szabású projektekhez egyaránt. A Woody termékcsalád már falburkolatként is elérhető a WPC Market kínálatában, így biztosan tökéletes hangsúly hozható létre teraszunk és a házunk között.

Összegzés

A Woody burkolat ideális választás a tartós, esztétikus és könnyen karbantartható teraszburkolatra vágyóknak. A WPC Market-nél elérhető és a WPC Market bemutatótermében megtekinthető, könnyen rendelhető és vásárolható. A faerezetre hasonlító megjelenés, az anyagában színezettség és az erős szerkezeti struktúra teszi a Woody WPC teraszburkolatot tökéletes választássá.Ne habozzon, rendeljen és vásároljon a WPC Marketből, hogy otthonát vagy üzletét vonzóvá és időtállóvá tegye a Woody teraszburkolattal!

Woody WPC kerítés