info@wpcmarket.hu

1095 Budapest, Soroksári út 86.

Nyitvatartás: H-P 09:00-17:00 | Szo - ZÁRVA

dunakeszi@wpcmarket.hu

2120, Dunakeszi, Pallag utca 13.

Nyitvatartás: H-P 09:00-17:00 | Szo - ZÁRVA

A Duna Gardenben mindenki megtekintheti a WPC Market által forgalmazott teraszburkolatok egyikát. Ugyan igaz ezek a burkolatok csak limitált ideig voltak elérhetőek nálunk, Premium Classic termékcsaládunk még rengeteg színben elérhető üzletünkben így biztosan mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő burkolatot.

Bordázott felületének hála egy esős nap után is csúszásmentesen lehet rajta közlekedni. Kezelésmentes felülete pedig biztosítja, hogy ne kelljen minden évben olajjal vagy festékkel kenni a burkolatot. Jogosan merülne fel a kérdés, hogy bizonyára ennyire tökéletes egy burkolat nem lehet.

Ebben az esetben mi csak felsorolnánk pár előnyét a WPC Market burkolatainak.

  • Könnyen megmunkálható: Egyszerű szerszámokkal (fúró, csavarhúzó, fűrész) könnyen vágható, fűrészelhető, méretre szabható. Telepítése egyszerű.
  • Időjárásálló: Nagyon jól ellenáll az időjárás viszontagságaival szemben. Nem veszi fel a nedvességet, a folya­matos UV-sugárzással szemben is erős az ellenálló képessége.
  • Időtálló: Összetételének köszönhetően a fá­val ellentétben hosszan tartó minő­séget biztosít mindenféle speciális felületkezelés nélkül. Ellenáll a kártékony gombáknak, kártevők­nek, nem rothad, nem reped, nem vetemedik.
  • Könnyű tisztítása: Meglehetősen egyszerű, általában szappanos vízzel történik
  • Felülete: Csúszásgátlót tartalmaz, nem re­pe­dezik, nem szálkásodik, abszolút gyerekbarát. Akár mezítláb is ké­nyel­mesen lehet rajta járni.

Ha ön is szeretne hasonlóan szép burkolatokat otthonába nézzne be üzletünkbe, ahol munkatársaink készségesen állnak segítségére, hogy a megfelelő WPC teraszburkolatot, kerítéselemet vagy falburkolatot kiválassza.