info@wpcmarket.hu

1095 Budapest, Soroksári út 86.

Nyitvatartás: H-P 09:00-17:00 | Szo - ZÁRVA

dunakeszi@wpcmarket.hu

2120, Dunakeszi, Pallag utca 13.

Nyitvatartás: H-P 09:00-17:00 | Szo - ZÁRVA

A WPC burkolat (fa műanyag kompozit) népszerű választás kültéri teraszra, mert egyesíti a fa természetes szépségét a műanyag tartósságával és alacsony karbantartási igényével. A WPC deszka felelős gazdálkodásból származó bambusz, műanyag és egyéb adalékanyagok keverékéből készül. Számos színben és stílusban kapható, hogy megfeleljen a különböző tervezési preferenciáknak.

Co-extrudált WPC teraszburkolatok

A WPC burkolatok egyik fő előnye a tartóssága. Ellenáll a nedvességnek, a rovaroknak és a rothadásnak, így hosszú élettartamú választás kültérre. Karbantartása is egyszerű, mivel nem igényel rendszeres festést vagy kezelést, mint a faburkolat. Egyszerűen csak szappannal és vízzel kell tisztítani, hogy friss és újszerű legyen. Szerencsére a WPC Market kínálatában található Mellerud tisztító és ápolószerek nagy segítségünkre lehetnek.

A WPC teraszburkolat környezetbarát, mivel újrahasznosított anyagokból készül, és élettartama is meglehetősen hosszú (feltéve persze, hogy megfelelően van kivitelezve). Felszerelése is egyszerű, hiszen könnyen vágható, hogy bármilyen helyre illeszkedjen. A WPC burkolat számos felületre telepíthető, beleértve a betont is, azonban a párnafázás elengedhetetlen lépés. Kiváló választás lakó- és kereskedelmi ingatlanokhoz egyaránt.

 

Ami a stílust illeti, a WPC teraszok számos színben és kivitelben kaphatók, hogy megfeleljenek a különböző tervezési preferenciáknak. Használható hagyományos fa megjelenés vagy modernebb, letisztult megjelenés kialakítására. Függetlenül attól, hogy milyen stílust választ, a WPC teraszok garantáltan hozzáadott értéket és szépséget adnak kültéri teréhez.

 

Woody WPC teraszburkolatok

Összességében a WPC teraszburkolat tartós, kevés karbantartást igénylő és környezetbarát választás kültéri teraszokhoz. Sokoldalúsága és stílusa miatt népszerű választás lakossági és kereskedelmi ingatlanok számára.