info@wpcmarket.hu

1095 Budapest, Soroksári út 86.

Nyitvatartás: H-P 09:00-17:00 | Szo - ZÁRVA

dunakeszi@wpcmarket.hu

2120, Dunakeszi, Pallag utca 13.

Nyitvatartás: H-P 09:00-17:00 | Szo - ZÁRVA

Természetes megjelenés, tartósság és kényelem

A fa hatású WPC burkolatok egyedülállóan ötvözik a természetes fa megjelenését a modern technológia tartósságával. A faerezeteket hűen utánozó felülettel rendelkeznek, így a terasz melegségét és időtlen szépségét megőrizheted anélkül, hogy aggódnod kellene a fa idővel bekövetkező kopásával vagy repedésével.

Kínálatunkban mára a famintás burkolatok széles színpalettákban érhetők el. Ilyenek a Woody, Co-ex, Real Wood vagy a Woodgrain burkolatok melyek mind-mind egyedi technológiával készülnek.

A WPC burkolatok nem vetemednek vagy repednek még az idő múlásával sem. Ennek természetesen feltétele a megfelelő kivitelezés, az ehhez szükséges részletes útmutató megtalálható weboldalunkon.

Amennyiben nem vagy biztos a WPC burkolat vagy kerítéselem telepítésében, kivitelező csapataink bármikor rendelkezésedre állnak.

Időjárásállóság és fenntarthatóság

A természetes fa sajnos hajlamos a különböző időjárási viszonyok miatti károsodásra, például repedésekre, vetemedésre és szálkásodásra. Természetesen arról sem feledkezzünk meg, hogy esztétikájának megőrzéséhez folyamatosan kezelni vagy festeni kell.

A fa hatású WPC burkolatok ellenállnak az esőnek, hónak és napsütésnek egyaránt, így hosszú távon is esztétikusak és használhatóak maradnak. Emellett a WPC burkolatok előállítása során felelős gazdálkodásból származó bambuszt és műanyagot használnak. Ennek köszönhetően a WPC burkolatok nem csak időtállók, de környezetbarátak is, a teljesen fából készült burkolatokkal szemben.

Karbantartási könnyedség

A természetes fa rendszeres karbantartást igényel, például csiszolást, festést vagy lakkozást. A fa hatású WPC burkolatok ezzel szemben minimális karbantartást igényelnek. Egyszerű tisztítással és időnkénti ápolással tarthatod meg az eredeti szépségüket.

Természetesen nem kell minden évben nekiesni a WPC burkolatoknak a Mellerud ápoló és tisztítószerekkel. A legtöbb szennyeződés könnyedén, egyszerű tisztítószeres vízzel eltávolítható, a makacsabb foltokhoz pedig a Mellerud tisztítószert ajánljuk.

Természetesen a fával ellentétben ápoló olajjal sem kell évente kezelni a WPC felületeket. Azonban mint minden anyag, ez is megköszöni hosszú távon a törődést.

Zárt kerítésrendszerek

Rugalmasság és könnyű telepítés

A WPC burkolatok könnyen kezelhetők, ami a telepítést is egyszerűvé teszi. Könnyen vágható, szabható és illeszthető anyagról beszélünk. Azonban a fent említett kivitelezési útmutatótól soha ne térjünk el. Elég kontraproduktív lenne, ha a hosszú élettartamú burkolatot egy nem megfelelő telepítéssel tennénk tönkre.

Következtetés

A WPC burkolatok egyértelműen vonzó alternatívát kínálnak a hagyományos fa burkolatokkal szemben. Az időjárásállóság, a fenntarthatóság, a könnyű karbantartás és a természetes fa hatás kombinációja teszi őket kiváló választássá a teraszok és kültéri terek számára. Így nemcsak a természetes megjelenést tarthatod meg, hanem élvezheted a tartósság és a modern technológia előnyeit is. Ha a természetes fa és a modern technológia tökéletes harmóniáját keresed, a fa hatású WPC burkolatokkal biztosan elégedett leszel.