info@wpcmarket.hu

1095 Budapest, Soroksári út 86.

Nyitvatartás: H-P 09:00-17:00 | Szo - ZÁRVA

dunakeszi@wpcmarket.hu

2120, Dunakeszi, Pallag utca 13.

Nyitvatartás: H-P 09:00-17:00 | Szo - ZÁRVA

Örömmel jelentjük be, hogy a WPC Market elindította fantasztikus nyári akcióját! Most itt a lehetőség, hogy felújítsa otthonát vagy kertjét prémium minőségű WPC termékekkel, ráadásul kedvezményes áron!

Miért érdemes most vásárolni?

A nyári akció keretében 10% kedvezményt biztosítunk a teraszburkolati rendszerekre, kerítéselemekre és falburkolatokra. Ez a kedvezmény egy remek lehetőség, hogy kiváló minőségű WPC termékekkel tegye még szebbé otthonát.

Fontos megjegyzés:

  • A kedvezmény más kedvezményekkel nem összevonható.
  • A kedvezmény nem vonatkozik a Woodgrain és Co-extrudált teraszburkolatokra.
  • Az akció visszavonásig érvényes
Woody WPC teraszburkolat

Miért válassza a WPC Marketet?

A WPC Market termékei kiemelkedő tartósságukkal és esztétikai megjelenésükkel nyűgözik le vásárlóinkat. Az anyagok ellenállnak az időjárás viszontagságainak, UV sugárzásnak, gombásodásnak és korhadásnak. Mindezek mellett a WPC termékek rendkívül kevés karbantartást igényelnek, így hosszú távon is praktikus és esztétikus megoldást kínálnak.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget!

Látogasson el bemutatótermünkbe, vagy nézze meg weboldalunkat, és éljen a nyári akció nyújtotta előnyökkel! Használja ki a 10% kedvezményt, és tegye otthonát még vonzóbbá és kényelmesebbé a WPC Market prémium termékeivel!

A kedvezmény érvényes a Premium Classic, Woody, Real Wood és Klikk teraszburkolati rendszerekre, továbbá a Simple, Element, Premium Classic és Woody kerítésekre, illetve az Innovo, Woody és 3D Co-ex falburkolati rendszerekre.

WPC Market – A minőség és tartósság találkozása!

Látogasson el weboldalunkra és rendelje meg most: www.wpcmarket.hu

Siessen, az akció csak a készlet erejéig tart! Ne maradjon le, tegye meg az első lépést a tökéletes terasz, kerítés vagy falburkolat megvalósítása felé most!