info@wpcmarket.hu

1095 Budapest, Soroksári út 86.

Nyitvatartás: H-P 09:00-17:00 | Szo - ZÁRVA

dunakeszi@wpcmarket.hu

2120, Dunakeszi, Pallag utca 13.

Nyitvatartás: H-P 09:00-17:00 | Szo - ZÁRVA

Rengetegen érdeklődtek szélesebb és vékonyabb teraszburkolatok után, így hát elhoztuk önnek!
Idén nyáron limitált számban elérhetők üzletünkben a következő méretek:

  • 175 x 25 x 5800 mm
  • 115 x 25 x 5800 mm
  • 175 x 20 x 5000 mm

Ha unja már, hogy minden tavasszal kezelni kell elavult fa felületetit és valami újra vágyik, ne habozzon. Üzletünkben szakképzett kollégáink készségesen állnak rendelkezésére és kivitelezőinknek hála biztosan hosszú időn keresztül gyönyörködhet új teraszában és kerítésében.

 

A 175 x 25 x 5800 mm Premium Classic stílusú burkolatok antracit, világosszürke, sötét és világosbarna színekben érhetők el üzletünkben. Tapintásra azonnal érezhető, hogy minőségi termékől van szó, ráadásul kevéssé szemcsés anyag, így azonnal tudjuk, hogy finom bambuszrostokat és újrahasznosított műanyagot használtak fel hozzá.

Érdemes megjegyezni, hogy a gyártó felelős gazdálkodásból származó bambuszt használ a WPC Deckek előállításához. A bambusz kifejezetten gyorsan növekedik így közel sem terheli a környezetet, mint az erdők kivágása. Ennek fényében biztosak lehetünk benne, hogy a kapott termékekkel védjük bolygónkat is.

Az új 5 méter hosszú burkolatok antracit és sötétbarna színben érhetők el üzletünkben. Ellenben a fa felületekkel, ez nem igényel speciális felületkezelést, nem rothad, nem vetemedik és ellenáll az időjárás viszontakságaival szemben. Akár otthon is könnyen méretreszabhatóak, fa megmunkálásra alkalmas eszköszökkel.

Ha új szintre szeretné emelni teraszát, keresse bizalommal munkatársainkat a lenti gombra kattintva! Amiben csak lehet segíteni fognak és készségesen válaszolnak kérdéseire.

Sokat jelent számunkra véleménye így hozzászólásban megírhatja melyik termékünk a kedvence.